De la 20:30 începe SuperStar, cel mai așteptat show al toamnei! Smiley: ”Va fi unul dintre momentele virale”

De la 20:30 începe SuperStar, cel mai așteptat show al toamnei! Smiley: Va fi unul dintre momentele virale
Citeste mai mult despre: SuperStar Romania, premiera SuperStar,
Data publicarii: 10 Septembrie 2021
Data actualizare: 10 Septembrie 2021
Au mai rămas doar câteva ore până la premiera primului sezon al emisiunii SuperStar România. 

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt pregătiți să caute acel concurent care merită să devină următorul star al țării, dar și să câștige un premiu extraordinar: 1 milion de lei. 

Pentru a reuși să câștige, concurenții vor avea parte de multiple provocări și de o serie de etape care îi vor scoate din zona de confort și le vor pune la încercare vocea, prezența scenică și modul în care își controlează emoțiile. Cine va reuși să impresioneze? Cine va realiza că nu este încă pregătit? Și ce surprize ne așteaptă, vedem începând din această seară, în fiecare vineri și sâmbătă! 

În prima ediție, un concurent se va lăsa purtat de emoție direct în fața juraților SuperStar. Timid de copil, cu o poveste de viață impresionantă, fără o familie care să-l susțină, tânărul va admite că se teme înainte de intrarea pe scenă. Însă totul se va schimba când va începe să cânte: ”Așa o surpriză nu am primit de mult. Ești un munte de emoție”, va susține Smiley, iar Marius îi va spune că interpretarea i-a adus lacrimi în ochi. Despre cine este vorba și cât de mult va conta încrederea primită de la jurați, vedem diseară. 

O altă concurentă decisă să scrie istorie va zice că îi place să fie extravagantă și că vrea să atragă privirile celor din jur. Deși, de-a lungul anilor alte persoane i-au comentat aparițiile, ea va recunoaște că nu îi mai pasă de ceea ce spun oamenii și că își dorește să fie recunoscută pentru voce. Iar prestația ei va confirma tot! ”Așa ar trebui să se prezinte toată lumea. Nu am mai auzit o voce ca a ta”, va spune Raluka. Iar Smiley îi va oferi unul dintre cele mai frumoase complimente: ”Va fi unul dintre momentele virale, la nivel mondial”. 

Nu toți concurenții vor primi laudele juraților, ba chiar unii se vor vedea nevoiți să analizeze dacă și-au ales calea corectă. Carla’s nu se va feri de sinceritate și după o interpretare mai puțină reușită, îi va transmite concurentului că ”faptul că el nu o să devină cântăreț, demonstrează că există Dumnezeu”.

Momente de neuitat, voci impresionante și reacții extraordinare ale celor patru jurați. Nu ratați, de la ora 20:30, premiera super show-ului SuperStar România!

SuperStar România – Legenda începe aici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!