Emisiunea SuperStar România a fost lider absolut de audiență! Astăzi, la 20:00, nu ratați ultima seară a audițiilor!

Emisiunea SuperStar România a fost lider absolut de audiență! Astăzi, la 20:00, nu ratați ultima seară a audițiilor!
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 23 Octombrie 2021
Data actualizare: 23 Octombrie 2021
A fost o nouă seară de neuitat în audițiile celui mai tare show din această toamnă. Concurenții au oferit povești de viață care au arătat cât sunt de puternici și au cântat din tot sufletul lor. 

Prestațiile i-au convins pe jurați și au adus tichetul auriu pentru câțiva dintre aceștia: Daniela Matei, Stephen Moisa, Ioana Hasegan, Eliza Chifu, Alex Baroc, Andrei Mureșan și Ovidiu Lazăr. Pe toți îi vom vedea în următoarea etapă. 

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 7.9 puncte de rating și 22.0% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.1 puncte de rating și 14.3% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 23:27, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 6.7 puncte de audiență și 21.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 4.2 puncte de rating și 13.3% share.

Peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:08, peste 1.5 milioane de români se uitau la emisiune.

”Sper ca participarea să-mi schimbe viața”

Astăzi, de la ora 20:00, ultimii concurenți vor trece pragul scenei SuperStar! 14 visători vor da tot ce au mai bun pentru a auzi DA din partea juraților și pentru a se califica în următoarea etapă. Unii vor reuși, alții vor învăța că mai au de muncă pentru a putea face pasul cel mare spre o carieră muzicală. 

Printre concurenții serii se va afla un tânăr din Roman, de 22 ani, care simte că ”Muzica este ca o icoană sfântă”. Însoțit de mama lui și cu tatăl care se roagă pentru el de acasă, acesta va avea un singur gând: ”Sper ca participarea să-mi schimbe viața. Merg cu Dumnezeu de mână”. Ce reacții va stârni, aflăm în câteva ore.   

Nu ratați SuperStar România de la ora 20:00, pe PRO TV sau, în avans, pe voyo.ro!

SuperStar România – Legenda începe aici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies