Evelina Negru, pe cât de cuminte în apariție, pe atât de îndrăzneață în alegerea muzicală. “Ne-ai cucerit!”

Citeste mai mult despre: Evelina Negru, Evelina Negru superstar,
Data publicarii: 17 Septembrie 2021
Data actualizare: 17 Septembrie 2021

Evelina are 18 ani și este din Chișinău. Este la liceu în clasa a 11-a, la profil uman.

Străbunica ei avea o voce frumoasă, cânta la adunările din sat. Tatăl este doctor, iar mama este designer de interior. Are o legătura foarte strânsă cu familia. Nu a cunoscut-o pe străbunica ei, însă tatăl ei i-a spus că ea îi semăna foarte mult străbunicii.

Este make-up artist și profesoara de canto. Și-a dat seama că este mult mai talentată decât credea și se pricepe la mai multe ramuri ale artei.

În momentul de față are peste 20 de copilași cărora le predă canto. Spune că se vede prin ochii copiilor și își aduce aminte cu drag cum și-a început acest drum spre muzică.

Chiar dacă a avut o perioadă în care a vrut să se lase de muzică din cauza unor probleme personale, spune că avut destulă tărie de caracter să meargă mai departe.

Nu îi place neapărat să fie în centrul atenției, dar își doreste să demonstreze de ce este în stare, deoarece a avut parte de bullying în timpul școlii. A avut probleme grave cu bullying-ul. Copiii îi vorbeau urât sau o agresau fizic deoarece purta ochelari de vedere. În urma acestor experiențe spune că a devenit foarte puternică. 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!