Gabriel Benga i-a impresionat pe jurați și cu vocea, dar și cu look-ul său: “Ai față de actor de Hollywood!”

Citeste mai mult despre: Superstar 2021, Gabriel Benga,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 16 Octombrie 2021
Data actualizare: 16 Octombrie 2021
Gabriel Benga are 23 de ani și este din Râșnov. A primit cadou într-un an de Crăciun o orgă electronică, când avea vreo 8-9 ani. Din familie mai cântă doar sora mai mică cu 3 ani, care cântă muzică populară.

Mama este casnică, iar tatăl este șofer de tir. A fost la o școală generală normală și la un liceu teoretic. S-a înscris la școala populară de arte când avea 10 ani, a făcut cursuri până pe la 15 ani. S-a lăsat apoi, pentru că s-a luat cu altele: bmx, downhill, trasee cu bicicleta prin pădure. 

Când a intrat la liceu, a făcut parte dintr-o trupă de rock, unde cânta la clape. Au cântat la balurile bobocilor, la diverse evenimente școlare. La 17 ani, a cunoscut un tip care voia să-și facă o formație pentru evenimente. A cântat câțiva ani cu el, apoi la 20 de ani a schimbat formația. 

În urmă cu un an și jumăte și-a făcut un studio de înregistrări, o sală unde repetă și produce piese. A început să compună piese și a înființat un alt band, cu care cântă piese proprii. Cântă pop-rock și reggae. 

În afară de muzică, el e foarte pasionat de sport: fitness, baschet, fotbal, bicicletă.

Cele două mari pasiuni ale sale sunt muzica și sportul, mai ales fitness-ul. Este antrenor de fitness la o sală din Râșnov.

Are o iubită, cu care se știe de vara trecută. O cheamă Sabrina și, la fel ca el, este pasionată de muzică.

Vezi prestația lui Gabriel în materialul VIDEO de mai sus

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies