Ioana Dumbravă le-a transmis juraților energia sa și a obținut 3 DA. “Ești forță!”

Citeste mai mult despre: Ioana Dumbrava, superstar,
Data publicarii: 02 Octombrie 2021
Data actualizare: 02 Octombrie 2021

Ioana oștenește talentul de la ambii părinți. Bunicul a cântat la saxofon, unchiul de la tată este dirijor al Filarmonicii (Gheorghe Vintilă).

Mama a văzut-o cum cânta în fața oglinzii când era mică și au mers la Palatul Copiilor. Atunci și-a dat Ioana seama că acesta este drumul pe care vrea să meargă. De 10 ani face canto.

Ioana spune despre ea că este mereu plină de energie și că nu i se consumă niciodată. A făcut și echitațe, înot, pictură. Viața ei e mereu pe grabă, pentru că îi place să facă multe lucruri în același timp. Spune că nu a avut niciodată trac cu nimic. Nu a ratat nici un concert organizat la Iași, a cântat peste tot. 

Spune că la 16 ani e greu ca și artist la început de drum. Nu o bagă nimeni în seamă, așa că încearcă cum poate să își facă loc.

Mereu e ceva nebunie în piesele ei și vrea să se și simtă energia ei. Spune că în muzica pe care o creează îi place să adauge „mici părți ascunse, dar foarte mișto, pe care dacă ești cunoscător le prinzi și te uimesc”. Asta vrea să aducă ea nou, ceva nișat, aproape ascuns, ca să impresioneze prin cunoștințele ei muzicale.

A făcut pregătire și pe muzica clasică, dar nu a simțit, simțea că o îngrădește, ori ea vrea să izbucnească pe rock, are în ea o nebunie care așteaptă să iasă la suprafață.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies