Jurații SuperStar România vor face spectacol pe scena principală de la UNTOLD 2021

Jurații SuperStar România vor face spectacol pe scena principală de la UNTOLD 2021
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Septembrie 2021
Data actualizare: 09 Septembrie 2021
A venit toamna, iar show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale este tot mai aproape de prima ediție. Pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și 11 septembrie, de la 20:00, primii concurenți vor fi cunoscuți de către toți cei de acasă, iar unii dintre ei vor face primul pas spre marele trofeu.  

Înainte de prima ediție SuperStar România, pe 9 septembrie, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, cei patru super jurați ai show-ului pregătesc o surpriză de neratat pentru toții fanii. Timp de o oră, aceștia vor cânta pe scena principală de la UNTOLD, în prima zi a festivalului.

Melodii cunoscute ale fiecăruia dintre jurați vor putea fi ascultate de către toți cei prezenți, iar în încheiere, jurații vor lansa, în premieră, o piesă în colaborare! Cum sună melodia pregătită de aceștia și ce surprize le-au pregătit tututor celor care vor fi în Cluj - Napoca, vom afla pe 9 septembrie.

Concertul va începe la ora 18:40 și va fi transmis live pe paginile PRO TV și VOYO, iar imagini în premieră vor putea fi văzute și pe rețelele sociale ale show-ului. 

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile, puteți urmări paginile de Facebook și Instagram ale show-ului. 

Legenda începe aici

SuperStar România!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!