La 16 ani, Bianca Bîsceanu i-a uimit pe jurați cu vocea sa. Ce sfaturi i-a dat Marius Moga

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 18 Septembrie 2021
Data actualizare: 18 Septembrie 2021

Bianca Bîsceanu și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 9 ani. A urmat apoi cursuri de canto la școala Populară de Arte din Buzău. 

Visează să devină cântăreață sau actriță. În viitor, vrea să dea admitere la UNATC. S-a apucat de cursuri de actorie și mai învață singură acasă. Parinții o susțin, vor ca ea să-și urmeze visul și să fie fericită. 

Se consideră o fire emotivă și liniștită, iar concursurile la care a participat au ajutat-o să nu mai aibă emoții atât de mari când se află pe o scenă. 
 

La SuperStar, Bianca a făcut o impresie bună. Tânăra a cântat melodia „Bang Bang” din repertoriul Arianei Grande. Jurații au apreciat-o pentru calitățile vocale și i-au dat 4 de DA, dar au avut și câteva sfaturi. 

Carla’s Dreams a considerat că dansul ei a fost stângaci : „Nu este despre tine, nu mai face asta...și uite, tu ești atât de drăguță și gingașă. Crede-mă, a fost drăguț prin stângăcie.”

Mariu Moga a ținut să-i dea și el câteva sfaturi: „Ți-ai pierdut suflul făcând acest coregrafii. Am apreciat că ai depus efort și în direcția asta, dar nu este neapărat nevoie. 

Urmărește materialul video de mai sus 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!