Mădălina Țurcan, concurenta talentată și frumoasă precum Antonia. Ce promisiune i-a făcut Smiley

Data publicarii: 17 Septembrie 2021
Data actualizare: 17 Septembrie 2021

Mădălina are 16 ani și este din Chișinău. Este elevă în clasa a 10-a la un liceu cu profil teatral. 

Provine dintr-o familie în care seriozitatea era ridicată la rang de artă. Tatăl ei a fost cadru militar și cumva i-a insuflat și ei rigurozitatea și disciplina militară. A învățat-o să nu se atașeze de persoane.

Primul moment în care a luat contact cu muzica a fost când avea vârsta de 4 ani și a mers împreună cu părinții ei la o mănăstire, iar  acolo a descoperit corul bisericii. A început și ea să cânte, mai mult de atât a rămas acolo timp de 10 zile alături de măicuțe. În prezent cântă în corul bisericii.

Are o pasiune mai specială în ceea ce privește cărtile, merge la shopping de cărti, le cumpară, însă nu le citește. Îi este de ajuns să le vadă în biblioteca proprie și se umple de energie pozitivă.

Îi place să compună  piese cu tenta tragică. Chiar dacă ea este o fire plină de energie și emană pozitivism, are o latura a personalității puțin mai închisă, care o ajută să scrie cu ușurință astfel de piese.

I se spune Antonia de Moldova. Antonia este o zeiță pentru ea și spune că este foarte mândră că oamenii o aseamănă cu idolul ei. Știe că e frumoasă, dar nu-i plac complimentele. 

Vezi mai multe în materialul video de mai susVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!