Maria Ojică, interpretare memorabilă pe scena SuperStar. Smiley: “Ești visul oricărui producător!”

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 11 Septembrie 2021
Data actualizare: 11 Septembrie 2021
Maria Ojica are 20 de ani, este din Pașcani și este studentă la facultatea de Geografie, în Iași.

A cântat de mică în orchestra de muzică populară din Pașcani, iar apoi a intrat la Liceul de Arte din Iași, unde a studiat canto clasic.  Și-a dorit mereu să facă muzică și întotdeauna a făcut sacrificii pentru pasiunea sa. A făcut liceul la Iași, departe de familie. A locuit singură de când avea 15 ani. 

A făcut și un an la Conservatorul din Iași, însă nu a avut o experiență tocmai plăcută din cauza profesorilor. Se trezea plângând în fiecare dimineață pentru că nu dorea să se ducă la cursuri. A hotărât să renunțe la Conservator, iar acum studiază la Facultatea de Geografie.

Este extrem de emotivă și plânge din orice. Toată viața ei a avut parte de bullying. Copiii o necăjeau o jigneau din cauza kilogramelor în plus. Maria apela la fratii ei uneori ca să fie lăsată să ajungă la ore. Frații Mariei erau mai mari și au fost sprijinul Mariei încă din copilărie.

Părinții ei sunt oameni simpli, agricultori și au câteva sere de legume și flori. Au tarabe în piață, iar Maria spune că îi ajuta și ea uneori. De fiecare dată când este supărată și are ceva pe suflet , Maria cântă  și cântă din inimă. Tânăra își deschide sufletul și lasă toate supărările să iasă.

 Urmărește momentul VIDEO de mai sus

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!