Marius Moga: ”Ești pregătită să ne dai pe spate?” Azi, la 20:30, SuperStar România continuă cu o nouă ediție!

Marius Moga: Ești pregătită să ne dai pe spate? Azi, la 20:30, SuperStar România continuă cu o nouă ediție!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 24 Septembrie 2021
Data actualizare: 24 Septembrie 2021
”Muzica este un limbaj superior”, va fi mesajul pe care Marius Moga îl va transmite unui concurent în această seară, dar și o frumoasă concluzie a legendei care se scrie în fiecare vineri și sâmbătă la PRO TV. 

De două săptămâni, cei de acasă se bucură de interpretări incredibile ale unora dintre cei mai talentați concurenți care au apărut până acum în emisiunile din România. Fiecare dintre cei care urcă pe scenă au în minte dorința de a reuși să devină următorul #superstar. 

În această seară, o tânără de 16 ani din Galați, pasionată de muzică de la vârsta de 7 ani, vrea să își depășească emotivitatea și să le demonstreze juraților că are ceea ce îi trebuie pentru această competiție. Iubește să facă sport, a făcut tenis de performanță timp de 9 ani, iar în prezent merge zi de zi la sală, însă visul ei este să fie o cântăreață de succes. După ce vor vedea cât este de emoționată, jurații o vor încuraja să arate ceea ce poate. ”Ești pregătită să ne dai pe spate?”, o va întreba Marius Moga. Dacă a reușit ea o interpretare de succes și dacă a primit tichetul auriu, aflăm în câteva ore. 

Cu același trac de scenă va veni și altă concurentă, tot de 16 ani. ”Sunt foarte emoționată. Inițial nu am vrut să vin, m-a împins mama de la spate”, va admite ea înainte de a intra pe scenă. Ce piesă a ales să cânte și pe care dintre cei patru jurați îl va face să spună: ”E preferata mea de până acum. E superbă, a cântat foarte bine”, descoperim de la 20:30. 

În această seară nu vor lipsi nici momentele amuzante. Ce o va face pe o concurentă să reinterpreteze o bine cunoscută piesă internațională cu versul ”Aș mânca un pui” sau cum se va descurca o concurentă pasionată de spiritualitate și tarot, care va spune că nu a încercat dinainte să ghicească rezultatul, vedem diseară. 

Nu ratați, de la 20:30, o nouă ediție SuperStar România! Legenda începe aici și povestea se scrie de către cel mai bun casting din istorie și cei mai tari jurați! Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe platforma voyo.ro! 

SuperStar România – Legenda începe aici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!