Marius Moga: „Îmi doresc să te gândești la tine ca la o artistă”. Astăzi, la 20:30, începe o nouă ediție SuperStar România

Marius Moga: Îmi doresc să te gândești la tine ca la o artistă . Astăzi, la 20:30, începe o nouă ediție SuperStar România
Citeste mai mult despre: SuperStar Romania, divertisment, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 17 Septembrie 2021
Data actualizare: 17 Septembrie 2021
Săptămâna trecută, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au pornit în căutarea următorului SuperStar al României! Primii concurenți care au venit în fața juraților au demonstrat că s-au pregătit temeinic pentru competiție și că sunt dispuși să muncească pentru ca visul lor să devină realitate. Miza? Cel mai mare premiu din istorie: 1 milion de lei și titlul de SuperStar! 

Astăzi, o puștoaică din satul Condrița, va face pasul cel mare spre o viitoare carieră. Încă de la intrarea pe scenă, jurații vor sesiza că seamănă cu o cunoscută cântăreață din România: Antonia! ”Îmi doresc să te gândești la tine ca la o artistă”, îi va spune Marius Moga după ce o va asculta. Să fie acesta un semn că este pe drumul cel bun? Aflăm de la 20:30, în prima ediție a săptămânii. 

„Am venit cu scopul de a-mi demonstra mie că pot să cânt”, va spune o concurentă de 29 ani înainte de a povesti despre cum a decurs viața ei. Fostă actrița, aceasta a profitat de perioada pandemiei pentru a renunța la tot ce îi făcea rău în viață. ”Nu găseam un motiv pentru a rămâne aici”, va admite ea. Religia, dialogul cu Dumnezeu și meditația au ajutat-o să meargă mai departe și să-și schimbe cariera, spre bio – energo – terapeut. Într-un moment al vieții, în care simte că a ajuns la o uniune pe toate planurile, la un ”extaz mistic”, ea se va provoca și va vedea dacă vocea ei o poate duce în etapa următoare. 

Una dintre cele mai mari surprize ale serii va fi momentul când Carla’s Dreams va avea lacrimi în ochi, după ce o va asculta pe o concurentă. ”Îți mulțumesc că mi-ai amintit despre ce e foarte important”, îi va spune el. Nici ceilalți jurați nu vor rămâne indiferenți și vor completa: ”Vreau să mă înveți cum cânți cu așa veselie” (Marius Moga) și ”Nu am nici 10% din puterea ta” (Smiley). Ce piesă a ales tânăra și ce poveste impresionantă de viață are, aflăm curând. 

Nu ratați, de la 20:30, cea de-a treia ediție SuperStar România! Legenda începe aici și povestea se scrie de către cel mai bun casting din istorie și cei mai tari jurați!

SuperStar România – Legenda începe aici

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!