Nicoleta Nicuța i-a atras atenția lui Carla’s Dreams. “Foarte simpatică!”

Citeste mai mult despre: Nicoleta Nicuta, superstar,
Data publicarii: 25 Septembrie 2021
Data actualizare: 25 Septembrie 2021

În copilărie era timidă, opusul a ceea ce e acum. Nu avea prieteni, îi era rușine să vorbească în public. Mama ei este învățătoare, mereu a fost apropiată de ea. Tatăl ei a fost polițist, acum e la pensie. E un om exigent, dar și un tată model. Nu a constrâns-o niciodată să aleagă ceva ce nu și-a dorit. Mai are un frate cu 5 ani mai mare.

El este muzicianul din familie. Au o relație specială. Fratele are o trupă de muzică, cunoscuți în Budapesta, cânta în maghiară. E mândră de fratele ei, e un exemplu pentru ea. În carantină și-au unit cumva drumurile muzicale. Erau plictisiți și au făcut o piesă împreună. El a compus instrumentalul, ea versurile împreună cu o prietenă de la facultate. Recent a scris o piesă pentru un băiat, prima ei dragoste. E o piesă tristă, mesajul ei e faptul că încă mai există speranța. Are un regret privind faptul că nu și-a încheiat socotelile cu relația respectivă.

Profesoară de română i-a descoperit talentul în timpul unei serbări. Maria și-a dat seama apoi că prin muzică se poate exterioriza și o face să fie o persoană specială. Când a participat la balul bobocilor, și-a dat seama că e apreciată de cei din jur.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!