Nicoleta Reghiș, o poveste impresionantă de viață și o interpretare plină de emoție pe scena SuperStar

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 11 Septembrie 2021
Data actualizare: 11 Septembrie 2021
Nicoleta Reghiș are 21 ani, este din Călărași, dar locuiește în București de doi ani. 

Stă cu două prietene în chirie, una dintre ele i-a fost colegă de bancă, iar cealaltă este tot o prietenă mai veche.

A fost luat în plasament la 7 luni și toată copilariă a fost una în care nu și-a găsit locul. Tot timpul, autoritățile au încercat să o reintegreze în familia naturală. Mama adoptivă are 67 de ani și a fost cea care a sprijinit-o tot timpul. De fiecare dată când cei de la protecția copilului o duceau la mama naturală, ea fugea la mama adoptivă. 

Mama adoptivă era divorțată și a crescut-o singură pe Nicoleta. Toate încercările autorităților de a o lua pe Nicoleta de lângă mama adoptivă i-au declanșat niște atacuri de panica și a ajuns la spasmofilie. A reușit abia când avea 15-16 ani să le controleze, iar în prezent nu mai are deloc. 

Pe mama naturală nu a văzut-o niciodată, avea doar o poză de buletin. Când au început frații ei să o caute, ea nu a vrut să știe nimic de familia ei. A aflat că mama ei naturala și-a mintit familia că Nicoleta a murit la naștere. 

Nicoleta și-a dorit să înceapă o viață nouă. S-a tuns scurt și și-a făcut 8 tatuaje, toate cu o semnificație. Mama adoptivă i-a îndrumat calea spre muzică și a trimis-o la canto și la concursuri.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!