O nouă seară de excepție la SuperStar România! Show-ul a fost lider absolut de audiență

O nouă seară de excepție la SuperStar România! Show-ul a fost lider absolut de audiență
Citeste mai mult despre: superstar,
Data publicarii: 25 Septembrie 2021
Data actualizare: 25 Septembrie 2021
Serile de vineri sunt mai bune datorită momentelor senzaționale oferiți de cei mai tari concurenți pe scena de la SuperStar România. Cei patru jurați au misiunea dificilă de a decide cine merită să treacă în următoarea etapă și cine ar trebui să mai muncească înainte a avea o șansă la marele premiu. 

Vanessa Ion a fost una dintre concurentele care a reușit să impresioneze aseară prin vocea ei. ”Am venit să văd unde mă duce acest concurs”, a spus ea înainte de prestație. Venită dintr-o familie de cântăreți, aceasta s-a simțit în largul ei pe scenă și a reușit să primească laude din partea juraților. ”Sunt impresionată de vocea ta”, i-a spus Raluka, iar Carla’s Dreams nu s-a ferit să dea un verdict surprinzător: ”Sunt șanse foarte bune să câștigi concursul ăsta”. 

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 7.8 puncte de rating și 23.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.7 puncte de rating și 14.4% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 23:31, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7.0 puncte de audiență și 25.0% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 4.7 puncte de rating și 16.8% share.

Peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:12, peste 1.4 milioane de români se uitau la emisiune.

Smiley: ”Mi-a plăcut de când te-am văzut. Mă simțeam în public”

Astăzi, la ora 20:00, o concurentă pe cât de timidă, pe atât de motivată, va veni în fața juraților. ”Sper să mi se schimbe viața de pe o zi pe alta”, va spune ea. Este absolventă de Arhitectură, dar iubește muzica și simte că acesta este momentul ei. În doar câteva ore, vedem ce piesă a ales și ce-l va face pe Smiley să spună: ”Mi-a plăcut de când te-am văzut. Mă simțeam în public”. 

Nu ratați SuperStar România de la ora 20:00, pe PRO TV sau pe voyo.ro!

SuperStar România – Legenda începe aici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!