Paula Rotar a creat un moment sensibil pe scena SuperStar. Marius Moga a început să plângă

Data publicarii: 17 Septembrie 2021
Data actualizare: 17 Septembrie 2021

Paula Rotar este din București, are 29 ani și este actriță și bioterapeut. A absolvit cu bursă UNATC  și a făcut Liceul de Artă din Cluj, secția teatru. Acolo a avut ore obligatorii de canto și așa și-a descoperit talentul. 

Provine dintr-o familie cunoscută în lumea muzicii populare. Mătușa ei este cea mai cunoscută (Marinela Zegrean). Bunicul este violonist (Mihai Zegrean). Și mama cântă muzică populară, dar nu fără mătușa deoarece este timidă pe scenă și nu are încredere în ea. Spune că a moștenit timiditatea de la mama ei.

A lucrat timp de 7 ani în diverse teatre din București, Cluj și Sfântul Gheorghe, însă dezamagită de faptul că nu este o lume tocmai corectă, a decis să renunțe. Ea își dorea să ajungă pe scene mari, poate în străinătate, iar locurile în care juca îi coborau standardele.

În pandemie a cunoscut un preot catolic care i-a zis să postească cu paine și apa în postul Paștelui. Spune că după acea perioada legatura ei cu divinitatea a devenit de neoprit. Acum ține seminarii de bioenergie și încearcă să vindece oamenii.  

În paralel pictează, pasiune pe care a descoperit-o în pandemie. Își vinde tablourile și spune că reușeste să se descurce financiar .

În 2016 și-a descoperit latura spirituală după o perioadă mai mare de depresie. A început să studieze epigenetică, biorezonața, neuroscience, ca să se schimbe pe ea, să își schimbe viața.

Vezi mai multe în materialul video de mai susVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!