Prima ediție a recall-urilor a fost lider de audiență! Astăzi, de la ora 20:00, spectacolul continuă!

Prima ediție a recall-urilor a fost lider de audiență! Astăzi, de la ora 20:00, spectacolul continuă!
Citeste mai mult despre: recall-uri, lider de audienta, superstar,
Data publicarii: 30 Octombrie 2021
Data actualizare: 30 Octombrie 2021
Aseară, a început cea de-a doua etapă a show-ului toamnei. Telespectatorii au așteptat să-și revadă favoriții și au sperat că aceștia vor demonstra, încă o dată, că merită încrederea celor patru jurați.

Primele cinci grupe care au urcat pe scenă au oferit prestații de senzație, demonstrând că au muncit și că pot fi chiar mai sus decât au arătat la început. Tocmai acest lucru le-a adus calificarea mai departe. 

Iulia Cotuț, Anastasia Chirillovskaia, Anastasia Kylchic, Călin Lupea, Carla Bâtoancă, Eleonora Filipoiu și Adriana Hâncu s-au calificat mai departe din grupa POP 3.

Din grupa ROCK au mers în următoarea etapă: Daniel Șveț, Antonia Lorenți, Alexandru Precup, Andrei Sălăgean, Romina Apostol și Dan Timofei. Dintre cei care au ales muzica românească ca fiind reprezentativă s-au calificat: Gabriel Roșu, Francisca Stoica, Alexandru Precup, Daniela Bejan și Daniel Firaru

Din celelalte două grupe POP ale serii au venit alte reprezentații de succes. Astfel, din POP 2 s-au calificat: Nicoleta Nicuță, Elena Mîndru, Adriana Onceanu, Evelina Negru, Oana Giurgiuman, Paula Rotar, Mădălina Țurcan, Alina Amon și Maria Ojică, iar din POP 1: Andrei Ionescu, Alexandra Anca, Maria Busuioc, Bianca Bîsceanu, Raluca Moldoveanu și Rebeka Daniel. Cu toți aceștia ne vedem săptămâna viitoare! 

Emisiunea SuperStar a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 6.1 puncte de rating și 17.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.2 puncte de rating și 14.7% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 23:23, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.8 puncte de audiență și 19.0% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 4.7 puncte de rating și 15.4% share.

Astăzi, de la ora 20:00, ultimele cinci grupe vor urca în fața juraților: încă două de POP, acustic, funk & r&b și diverse. Emoții mari, piese cunoscute în interpretări de neratat și o grupă care va impresiona atât de tare încât toți concurenții se vor califica! 

Nu ratați SuperStar România de la ora 20:00, pe PRO TV sau, în avans, pe voyo.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies