Raluka, jurat în show-ul SuperStar, despre viața de artist: „Toată lumea crede că poate să intre în viața ta”

Raluka, jurat în show-ul SuperStar, despre viața de artist: Toată lumea crede că poate să intre în viața ta
Citeste mai mult despre: Raluka, divertisment, SuperStar Romania, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 19 Iulie 2021
Data actualizare: 21 Iulie 2021

Raluka, singura prezență feminină din juriul SuperStar, ne-a acordat un interviu exclusiv în care vorbește despre viața de artist. Interpreta are o carieră în muzică de aproximativ 13 ani. 


Care este cel mai mare dușman al artistului în construcție?

Atitudinea greșită, pentru că și atunci după ce reușești există posibilitatea să nu te menții din cauza ta. E mai periculos, pentru că ai de unde să cazi. Și în cazul în care ai de unde să cazi, aterizarea este grea.

Cum faci să-ți controlezi ego-ul?

Nu cred că ți-l controlezi. Cred că asta vine dintr-o experiență și din educație. Atât educația pe care o primești în copilărie, cât și educația pe care o primești din industria muzicală. 

Care este cel mai neplăcut lucru care vine odată cu celebritatea? 

Faptul că ești deschis în fața tuturor și toată lumea crede că poate să intre în viața ta și să spună ce vrea despre asta. Dar în cazul în care ajungi să nu-ți pese, nu mai e un lucru neplăcut. Este extrem de multă oboseală, dar este una frumoasă, pentru că facem ce ne place. E și muncă psihică destul de puternică. 

Este adevărată energia care vine de la public sau este doar un mit? 

Cred că este și invers energia. În cazul în care ești un artist și te consideri cu adevărat un artist, iar când te urci pe scenă nu ai această frică, energia tu o dai. Dacă tu îi dai publicului o energie bună, el îți va da asta înapoi. Este exact același lucru care se întâmplă aici ( la SuperStar): dacă un concurent care vine aici ne transmite nouă ceva bun, noi o să-i transmitem la fel.

Atunci când urci pe scenă și te afli într-o perioadă proastă, iar publicul te simte. Ce se întâmplă cu prestația ta? Ai trecut prin asemenea situații? 

Vezi în materialul video de mai jos ce răspuns a dat Raluka. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies