Raluka, la SuperStar România: „Toată România te-a aplaudat”. Emoție la superlativ în emisiunea de sâmbătă

Raluka, la SuperStar România: Toată România te-a aplaudat . Emoție la superlativ în emisiunea de sâmbătă
Citeste mai mult despre: Raluka, SuperStar Romania,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Octombrie 2021
Data actualizare: 10 Octombrie 2021
O nouă ediție, cea de-a zecea, s-a încheiat aseară și a oferit șansa unor concurenți îndârjiți să demonstreze că au ceea ce le trebuie și să se remarce în fața juraților și a publicului. De-a lungul celor trei ore, Raluka, Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams s-au bucurat de un spectacol senzațional și au oferit celor mai buni DA-urile mult visate. 

Anastasia Kylchik are 19 ani și s-a mutat din Ucraina în Galați pentru a studia la Facultatea de Arte. Pasionată de muzică, timida concurentă a venit în fața juraților cu gândul de a depăși toate lipsurile pe care le-a resimțit în viață. Iar în momentul în care a început să cânte... nimic nu a mai contat. Prestația i-a adus tichetul auriu și calificarea în următoarea etapă, dar și laudele juraților. 

Fără doar și poate, cea mai mare surpriză a serii a fost oferită de Dănuț Firaru. Venit la SuperStar pentru a-și acompania, la pian, un prieten, acesta a devenit... concurent! Pasiunea pe care a arătat-o în timpul interpretării, l-a făcut pe Smiley să-i propună să cânte și cu vocea. Iar ceea ce a oferit a fost dovada că prin multă muncă și prin implicare trup și suflet poți reuși orice. Înainte de a-i oferi tichetul auriu, Smiley i-a spus: „Toată echipa te-a aplaudat. Respecți muzica”, iar Raluka a tras o concluzie emoționantă: „Toată România te-a aplaudat”. 

Tot un tichet auriu au obținut și Anda Domșa, Oana Giurgiuman, Darius Grigoraș, Antonia Ganea, Andrei Miercure, Ecaterina Doros și Carolina Racozita. 

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 7.2 puncte de rating și 21.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.1 puncte de rating și 15.0% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:59 – 23:00, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 6.8 puncte de audiență și 23.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 4.7 puncte de rating și 16.1% share. 

Aproape 1.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:45, peste 1.7 milioane de români se uitau la emisiune.

Etapa audițiilor continuă! SuperStar revine săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă. 

SuperStar România – Legenda începe aici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies