Raluka: „Nu m-ai dezamăgit. Îmi place mult timbrul tău”! SuperStar România a oferit o nouă seară de spectacol

Raluka: Nu m-ai dezamăgit. Îmi place mult timbrul tău ! SuperStar România a oferit o nouă seară de spectacol
Citeste mai mult despre: superstar, Raluka, SuperStar Romania,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Octombrie 2021
Data actualizare: 03 Octombrie 2021
Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams continuă căutarea pentru acel concurent care îi va convinge și pe cei de acasă că este cel mai potrivit pentru a deveni următorul #superstar al țării! Aseară, cei patru jurați s-au bucurat de noi interpretări de senzație și nu s-au ferit să-i laude pe cei care au demonstrat că sunt foarte buni. 

Oana Tacu este din Mioveni și are 30 ani, dar simte că muzica o întinerește. Mamă și soție, ea s-a concentrat mereu asupra altor planuri din viața ei. Acum simte că a venit momentul să cânte: ”E o altă față a mea”. Și ce bine a făcut! Vocea ei și interpretarea oferită a reușit să îi impresioneze pe jurați. ”Vei face diferența. Te va ține toată lumea minte”, i-a spus Smiley. Cu 4 de DA, Oana s-a calificat în următoarea etapă. 

Cel care a încheiat ediția de aseară a recunoscut că muzica îi ocupă aproape tot timpul. Nu a fost convins că SuperStar este locul lui, dar și-a dat seama că nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să fie aici. Dan Timofei a avut nu doar o apariție convingătoare, ci și o interpretare care i-a adus tichetul auriu! Raluka a fost impresionată de el din prima clipă, așa că i-a recunoscut: ”Nu m-ai dezamăgit. Îmi place mult timbrul tău”

Tot un tichet auriu au obținut și Alexandru Teodorescu, Artiom Topal, Călin Lupea, Ioana Dumbrava, Ioana Repciuc, Larisa Ciocanea și Maria Busuioc.

Emisiunea SuperStar a înregistrat 5.8 puncte de rating și 17.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în intervalul orar 19:57 – 22:59.

SuperStar revine săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă. 

SuperStar România – Legenda începe aici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies