România își caută un SuperStar! Trimite-ți favoritul în LIVE-uri după START VOT. Unde poți vota

România își caută un SuperStar! Trimite-ți favoritul în LIVE-uri după START VOT. Unde poți vota
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 01 Decembrie 2021
Data actualizare: 01 Decembrie 2021
Competiția se apropie cu pași repezi de sfârșit, iar premiul cel mare va fi câștigat de cel care demonstrează că are toate calitățile demne de un adevărat SuperStar.

Sesiunea de vot de pe 1 decembrie 2021 se desfășoară online pe voteazasuperstar.protv.ro. În urma voturilor telespectatorilor se vor califica primii 8 concurenți care au obținut cel mai mare număr de voturi din această sesiune de vot.Au ajuns la inimile juraților și ale publicului, iar acum au nevoie de ajutorul tău pentru a merge în etapele LIVE SuperStar România. Maria Ojică, Bianca Bîsceanu, Artiom Topal și Mădălina Țurcan sunt cei patru concurenți care au primit câte un Wild Card de la jurații SuperStar. 

Ai deja un Wild Card favorit? Tot ce trebuie să faci pentru a-l ajuta să ajungă cât mai departe în cadrul competiției este să îl votezi în prima sesiune de televoting. Îți poți vota concurentul favorit atât online, pe site-ul voteazasuperstar.protv.ro, cât și prin SMS la numărul scurt 1264

Iată cum îți poți trimite favoritul în LIVE-uri

Opt concurenți s-au calificat deja în live-urile Superstar România, iar alți doi au șansa să li se alăture dacă vor primi votul vostru.

Alege pe cine susții și acordă-i votul pe site-ul voteazasuperstar.protv.ro, sau prin SMS la numărul scurt 1264. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,40 €, la care se adaugă TVA. Poți vota până a doua zi, la ora 24:00.

Telespectatorii pot vota care dintre cei 4 concurenți, care sunt wild card-urile juraților, să se califice în următoarea etapă de LIVE a show-ului SuperStar România. Cu primii doi concurenți care au obținut cel mai mare număr de voturi în această sesiune de vot ne vom vedea în gala LIVE din 1 Decembrie. 

Televotingul se desfășoară exclusiv pe teritoriul României, iar SMS-urile sunt considerate valide doar dacă sunt transmise de pe teritoriul României. 

Tot regulamentul îl găsești AICI. 

Cine sunt cele patru Wild Card-uri ale juraților

Artiom Topal


Artiom Topal are 28 de ani și este din Găugăzia, regiune din Republica Moldova. Tânărul provine dintr-o familie de muzicieni. Bunicii au cântat la instrumente, mama a făcut baian și acorden, iar tatăl - trompetă. În prezent, lucrează ca profesor de muzică pentru copii, în satul lui natal. În paralel, face Masterul în Drept. 

Artiom i-a cucerit în unanimitate pe jurații SuperStar încă de la audiții. Carla’s Dreams i-a spus atunci că are șanse mari să ajungă printre finaliști. Timbrul său special și lejeritatea cu care cântă i-au asigurat un loc în semifinale. El a primit un Wild Card din partea lui Marius Moga. Acum mai are o șansă să ajungă în live-uri dacă va fi votat de telespectatori.

Maria Ojică


Primul Wild Card din etapa Semifinale a venit de la Smiley și a mers către Maria Ojică. 

Tânăra are 20 de ani, este din Pașcani și este studentă la facultatea de Geografie de la Iași. A cântat de mică în orchestra de muzică populară din Pașcani, iar apoi a intrat la Liceul de Arte din Iași, unde a studiat canto clasic.  Și-a dorit mereu să facă muzică și întotdeauna a făcut sacrificii pentru pasiunea sa.

La audiții a interpretat impecabil melodia “Clown” și a  primit patru de DA din partea juraților. “Ești visul oricărui producător”, i-a spus Smiley după ce a auzit-o cântând.

Bianca Bîsceanu

Al doilea Wild Card din etapa semifinalelor a fost acordat de către Carla's Dreams Biancăi Bîsceanu. Artistul consideră că tânăra are o voce deosebită care merită să fie auzită și în finală.

Bianca Bîsceanu și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 9 ani. A urmat apoi cursuri de canto la școala Populară de Arte din Buzău. 

Visează să devină cântăreață sau actriță. În viitor, vrea să dea admitere la UNATC. La audiții, Bianca a făcut o impresie bună din prima clipă. Tânăra a cântat melodia „Bang Bang” din repertoriul Arianei Grande. Jurații au apreciat-o pentru calitățile vocale și i-au dat 4 de DA. 

Mădălina Țurcan


Mădălina Țurcan i-a cucerit pe jurați atât cu aspectul fizic, cât și cu calitățile vocale impresionante. I se spune Antonia de Moldova și ea e foarte mândră că oamenii o aseamănă cu idolul ei. Știe că e frumoasă, dar nu-i plac complimentele. 

Tânăra are 16 ani și este din Chișinău. Este elevă în clasa a 10-a la un liceu cu profil teatral. Provine dintr-o familie în care seriozitatea era ridicată la rang de artă. Tatăl ei a fost cadru militar și cumva i-a insuflat și ei rigurozitatea și disciplina militară. A învățat-o să nu se atașeze de persoane.

Mădălina Țurcan a impresionat la audiții, apoi și-a asigurat un loc în semifinale. Ea a primit Wild Card de la Raluka și mai are o șansă să ajungă în live-uri dacă este votată de telespectatori.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!