Românii au trăit alături de concurenții SuperStar România primele zile din etapa recall-urilor! Show-ul, lider de audiență

Românii au trăit alături de concurenții SuperStar România primele zile din etapa recall-urilor! Show-ul, lider de audiență
Citeste mai mult despre: superstar, recall, SuperStar Romania,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 31 Octombrie 2021
Data actualizare: 31 Octombrie 2021
După o primă seară în care emoțiile au atins cote înalte și unii dintre concurenți au arătat că tensiunea competiției este prea puternică pentru ei, aseară, a venit rândul celorlalți calificați în această etapă să vină în fața juraților. Cinci grupe au urcat, rând pe rând, pe scenă și au oferit tot ce au avut mai bun pentru a-i convinge pe Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams că merită să mai facă un pas spre titlul de #superstar. 

Din grupa DIVERSE s-au calificat: Marinică Burcea, Daria Cristescu, Naomi Prie, Sebastian Benea, Alessandro Mucea și Denis Ianc. Dintre cei care au ales stilul FUNK, Vanessa Ion, Mădălin Mușat, Andra Zelenak, Antonia Nicolau, Alex Baroc, Cosmin Gherca și Erica Cadar au mai trecut o etapă. Marea surpriză a serii a fost oferită de grupa ACUSTIC, din care jurații nu au putut elimina pe nimeni, așa că și-au auzit numele pe lista calificaților toți cei prezenți: Cristian Lupașcu, Andrei Mureșan, Ioana Hașegan, Monica Roșu, Ecaterina Doroș, Maria Jugănaru, Irina Revenco, Iustin Rotaru, Andrei Serjant, Artiom Topal, Simona Delegeanu și Cristian Toma. 

Ultimele două grupe POP ale serii au reușit să impresioneze, așa că mulți au mers mai departe. Din POP 5 s-au calificat: Mădălina Gaivas, Ulizana Orozova, Ioan Gasparovici, Ana Stănciulescu, Hermina Hotca și Tea Vișan, iar din POP 4: Andreea Manolache, Francesca Sîrbu, Victoria Peșterean, Stephen Moisă, Diana Guțu și George Radu. 

Emisiunea SuperStar a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 7.4 puncte de rating și 18.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.1 puncte de rating și 15.6% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 23:08, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 6.5 puncte de audiență și 18.7% cotă de piață.

Peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 20:04, peste 1.6 milioane de români se uitau la emisiune.

Săptămâna viitoare, vineri, de la 20:30 și sâmbătă, de la 20:00, provocarea ajunge într-o etapă și mai dificilă. Concurenții se vor împărți în grupuri de câte 5 persoane și vor pregăti... o piesă aleasă deja de cei patru jurați. Ștacheta se ridică, pretențiile cresc! Nu ratați SuperStar România! 

SuperStar România – Legenda începe aici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies