Sabrina Găitan și-a câștigat locul în etapa următoare SuperStar: “O voce absolut superbă. Tu ai totul!”

Citeste mai mult despre: Sabrina Gaitan, Superstar 2021,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 16 Octombrie 2021
Data actualizare: 16 Octombrie 2021
Sabrina Găitan are 24 de ani și este din Brașov. A crescut doar cu mama, părinții ei sunt divorțați. Tatăl a plecat când ea avea o vârstă fragedă.

A reluat legătură cu el în urmă cu 2 ani și apoi au întrerupt legătura complet. O vede pe mama ei ca pe un exemplu. Și ea e cântăreață de profesie, o încurajează și o sprijină. În copilărie era activă, făcea volei de performanță, era rebelă. 

În clasa a 7-a s-a apucat de cântat, a intrat în corul școlii. Profesoara de muzică a dat-o afară și i-a spus că nu are voce deloc. Asta a motivat-o foarte tare să îi demonstreze că ea poate cânta.  A durut-o ce i-a spus profesoara de muzică, s-a simțit exclusă. Acum privește asta ca pe o chestie pozitivă, dacă nu i s-ar fi spus asta, probabil nu s-ar fi apucat de cântat.

A făcut facultatea în Danemarca. A luat această decizie pentru a ieși din zona de confort. A plecat singura acolo, la început i-a fost ușor să se adapteze. După un an a început să simță lipsa familiei. 

Pe Gabriel, iubitul ei,  l-a cunoscut în liceu, dar nu erau prieteni. S-au revăzut în august când ea a mers la o repetiție la sala lui. S-au conectat din prima, a fost ceva special. Muzica a avut o contribuție pozitiva în relația lor. Considera că asta i-a legat, e diferit să aibă o relație cu cineva cu care împarte aceeași pasiune. 

În prezent își dorește să rămână în România și să facă muzică. Își scrie propriile piese. 

Vezi prestația Sabrinei în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies