Smiley: ”Ești un tip modest cu o inimă care bate pentru muzică!" Românii s-au bucurat de show-ul SuperStar România! 

Smiley: Ești un tip modest cu o inimă care bate pentru muzică! Românii s-au bucurat de show-ul SuperStar România!
Citeste mai mult despre: Smiley, show, SuperStar Romania,
Data publicarii: 26 Septembrie 2021
Data actualizare: 26 Septembrie 2021
Un super spectacol cu cei mai tari concurenți a fost ceea ce au putut vedea telespectatorii aseară în cea de-a șasea ediție a show-ului toamnei, SuperStar România. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au fost impresionați de câțiva dintre cei care au venit în fața lor, iar unii chiar le-au adus lacrimi în ochi de mândrie. 

Romina Apostol este o persoană foarte pozitivă, care a decis în urmă cu doi ani să înceapă să ia lecții de canto. Acolo l-a cunoscut pe Andrei Cerbu, cunoscut chitarist și fost concurent Românii au talent, alături de care a înființat și o trupă. Aseară, tânăra și-a depășit emoțiile și a intrat în competiție, spunând că pe scenă e cu adevărat ea. Iar laudele nu au întârziat să apară, Raluka spunându-i: ”Tu ești artistă, să știi”. Tichetul auriu a venit după 4 de DA! 

Istoria cu muzica a început în anul 2013 pentru Andrei, atunci când se uita la TV și i-a spus tatălui că vrea să învețe să cânte la chitară. De atunci, viața l-a purtat pe un drum neașteptat: pe stradă, acolo unde a învățat să-și depășească emoțiile și să cânte. ”Vreau să ies din subteran... afară”, spune el. Iar primul pas a fost făcut! După o interpretare emoționantă, Andrei Serjant a obținut 4 de DA, un tichet auriu, dar și cuvinte pe care nu le va uita prea curând. Printre acestea, Smiley i-a transmis: ”Ești un tip modest cu o inimă care bate pentru muzică”. 

Tot un tichet auriu au obținut și Denis Ianc, Alessia Spagli, Mihnea Niculescu, Nicoleta Nicuta, Adriana Hancu și Cosmina Leuca.

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 6.9 puncte de rating și 21.0% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.9 puncte de rating și 14.8% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:57 – 23:07, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.3 puncte de audiență și 19.6% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 4.1 puncte de rating și 15.4% share.

Peste 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 20:55, aproape 1.4 milioane de români se uitau la emisiune.

SuperStar revine săptămâna viitoare: vineri, de la 20:30 și sâmbătă, de la ora 20:00. 

SuperStar România – Legenda începe aici!

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO

Superstar e și pe Pro Tv Plus:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!