Ultima ediție a audițiilor SuperStar a fost lider de audiență! Competiția trece în următoarea etapă

Ultima ediție a audițiilor SuperStar a fost lider de audiență! Competiția trece în următoarea etapă
Citeste mai mult despre: superstar, audienta, auditie, lider,
Data publicarii: 24 Octombrie 2021
Data actualizare: 24 Octombrie 2021
Prima etapă a show-ului SuperStar România a ajuns la final. Sute de concurenți au venit în fața juraților de-a lungul celor șapte săptămâni și au demonstrat că sunt dispuși să muncească oricât de mult pentru visul lor. Dintre aceștia, 114 au obținut tichetul auriu și s-au calificat în etapa următoare. 

Ultimii calificați sunt: Cristina Mudrenco, Ștefana Lepădatu, Cosmin Gherca, Hermina Hotca, Diana Tudor, Sebastian Benea și Corina Sucarov. 

La finalul serii, jurații au tras o serie de concluzii după această perioadă. Raluka s-a bucurat de tot ceea ce a văzut de-a lungul audițiilor și a spus: ”Este cel mai frumos proiect pe care l-am avut” și a ținut să precizeze care a fost factorul decisiv în alegerile ei: ”Mă bazez pe emoție. În cazul în care ajunge la mine, e tot ce îmi doresc”. Smiley a completat că scopul lor este de a-i găsi pe cei care fac diferența: ”Căutăm oameni care să fie mult mai buni decât noi”, iar Carla’s nu a uitat nici de telespectatori: ”Sper că cei de acasă s-au regăsit în opțiunile noastre”. Marius Moga a ținut să sublinieze: ”Rolul muzicii este să unească”, iar asta s-a întâmplat timp de 14 seri de audiții. România s-a bucurat de prestațiile celor mai tari concurenți. 


 
Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 7.6 puncte de rating și 20.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.5 puncte de rating și 15.0% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 23:03, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 6.6 puncte de audiență și 20.3% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 5.3 puncte de rating și 16.5% share. 
 
Aproape 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 20:48, aproape 1.7 milioane de români se uitau la emisiune.
 
Nu ratați săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă, noua etapă a competiției! Drumul spre marele premiu începe să fie tot mai dificil.
 
SuperStar România – Legenda începe aiciVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies