„Ce-ai făcut?” Ioana Hașegan i-a lăsat fără cuvinte pe jurați cu o interpretare la chitară

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Octombrie 2021
Data actualizare: 22 Octombrie 2021
Ioana Hașegan are 17 ani și este din Sibiu. Nu a luat lecții de canto, moștenește talentul de la mama ei, care cântă ocazional, de plăcere. Majoritatea celor din familie sunt pasionați de muzică și talentați în zonă.

Frații mai mari ai tatălui au făcut școala de muzică, sunt instrumentiști. Ioana a crescut înconjurată de muzică, toată lumea cânta prin casă, mama ei spune că și bebeluș fiind, se liniștea imediat dacă îi punea muzică. 

A terminat o școală generală normală, acum e la un liceu pedagogic din Sibiu. La facultate ar vrea să dea la asistență medicală, pentru că vrea să fie de ajutor oamenilor. Talentul ei este nativ și vrea să continue așa autodidactă. Nu plănuiește să dea la o facultate de muzică. Își dorește doar să ia niște cursuri de canto, dacă va avea ocazia să facă ceva cu talentul ei. 

Mama lucrează la o fabrică, tata este șofer de tir. Ioana mai are o soră, de 23 ani, care cochetează cu muzica.

Ioana cântă și la instrument: la chitară și puțin la pian. A învățat singură de pe internet. Chitara a primit-o cadou de Crăciun și deja în a doua zi știa să cânte o colindă. Talentul ei este nativ. 

Vezi prestația Ioanei în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies