Care este rolul expertului Oana Nicolau în cadrul show-ului “Căsătoriți pe nevăzute”

Care este rolul expertului Oana Nicolau în cadrul show-ului Căsătoriți pe nevăzute
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 19 Iulie 2021
Data actualizare: 19 Iulie 2021
“Căsătoriți pe nevăzute” este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abondonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Emisiunea va avea premiera în această toamnă la PRO TV. 

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche.

Cei patru specialisti ai show-ului sunt: Oana Nicolau (psihosexolog), Mircea Iliescu (genetician), Taher Sonu (expert în relatii) și Victor Toriani (psihoterapeut). 

Într-un interviu oferit pentru PRO TV Plus, Oana Nicolau a detaliat rolul ei în show-ul “Căsătoriți pe nevăzute”.

“Emisiunea este structurată în trei etape. În prima etapă, eu studiez fiecare concurent în parte, îi ofer un chestionar cu întrebări legate de istoricul personal, familial și cel al relațiilor și evident anumite aspecte ce țin de sexualitatea persoanei. Apoi am discuții de unu la unu. Voi face vizite la domiciliu pentru că mediul în care noi trăim spune foarte multe despre noi. A doua etapa este cea în care ne așezăm împreună cu ceilalți colegi experți și ne prezentăm concluziile pe care le-am tras fiecare. În a treia etapă, cuplurile sunt deja căsătorite și își trăiesc relația. Le voi oferi suport, voi fi acolo alături de ei. Îi voi ajuta să se cunoască unul pe celălalt și cel mai important îi voi ajuta să descopere acele compatibilități pe care noi le-am văzut, dar despre care ei încă nu știu nimic”, a spus expertul.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies