Care este rolul expertului Taher Sonu în cadrul show-ului “Căsătoriți pe nevăzute”

Care este rolul expertului Taher Sonu în cadrul show-ului  Căsătoriți pe nevăzute
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 21 Iulie 2021
Data actualizare: 21 Iulie 2021
“Căsătoriți pe nevăzute” este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abandonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Emisiunea va avea premiera în această toamnă la PRO TV. 

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche.

Cei patru specialisti ai show-ului sunt: Oana Nicolau (psihosexolog), Mircea Iliescu (genetician), Taher Sonu (expert în relatii) și Victor Toriani (psihoterapeut

Taher Sonu a oferit un interviu pentru PRO TV PLUS în care a vorbit despre rolul său în emisiunea “Căsătoriți pe nevăzute”.

“Dragostea este o știință dacă știi să o citești. În cadrul emisiunii, eu o să mă focusez exact pe dinamica dintre participanți. O să văd ce se întâmplă între domni și doamne, astfel încât să mă asigur că putem să potrivim perechea perfectă. Vor fi foarte multe joculețe practice și provocări pentru ei, astfel încât să scoată la suprafață cine sunt ei cu adevărat”, a declarat expertul în relații. 

Mai multe despre rolul său în materialul VIDEO de mai jos
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies