Faceti cunostinta cu Vlad Rosca, reporterul care va poate raspunde la orice intrebare legata de Vocea Romaniei!

Faceti cunostinta cu Vlad Rosca, reporterul care va poate raspunde la orice intrebare legata de Vocea Romaniei!
Citeste mai mult despre: Vlad Rosca, Vocea Romaniei,
Data publicarii: 31 Octombrie 2011
Data actualizare: 01 Noiembrie 2011
Vlad va poate lua cu el in culisele super show-ului de la Pro TV!

"Eu sunt Vocea. Nu Vocea Romaniei, ci Vocea voastra a telespectatorilor, a fanilor.

Orice curiozitate aveti legata de concurenti, de ce se intampla in emisiune, orice nebunie va trece prin cap, imi puteti trimite intrebarile pe pagina de Facebook a emisiunii, Facebook.com/VoceaRomaniei si eu voi incerca sa va aduc toate raspunsurile.

Va voi lua cu mine in backstage si veti cunoaste gasca noastra de concurenti. Toti sunt super tari!"

Odata cu editiile live ale show-ului “Vocea Romaniei”, care vor demara pe 22 noiembrie, la ProTV intra in scena si V-Reporterul Vlad Rosca. Acesta va fi legatura dintre concurenti, culisele show-ului si telespectatori/internauti.

Vlad va avea cateva interventii in timpul fiecarei emisiuni difuzate in direct, dar va fi in primul rand o prezenta constanta in spatiul virtual al show-ului. Acesta va oferi informatii din interior, despre pregatirile dinaintea sau din timpul emisiunii, interviuri in exclusivitate cu antrenorii si concurentii si va raspunde intrebarilor venite din partea telespectatorilor.

Vlad Rosca este deja o figura cunoscuta telespectatorilor ProTV, fiind fost concurent al emisiunii “Dansez pentru tine”. In 2010 el a participat la show-ul de la ProTV alaturi de Maria Olaru.

Dupa aceasta competitie, Vlad s-a alaturat echipei de productie din care face parte si azi. Momentan este student la regie si reporter pentru cele mai tari show-uri de divertisment de la ProTV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies