Adelina Damian, fost concurent Survivor: "Mi se pare că Rengle îi vorbește Laurei foarte manipulator"

Adelina Damian, fost concurent Survivor: Mi se pare că Rengle îi vorbește Laurei foarte manipulator
Data publicarii: 28 Februarie 2022
Data actualizare: 28 Februarie 2022
La Survivor ExtraShow, Zanni a avut-o invitată pe Adelina Damian, o fostă concurentă la Survivor, o tânără are a rezistat o lună și jumătate în competiție.    
Adelina a făcut declarații legat de eventualii câștigători, dar și referitor la conflictul dintre Laura Giurcanu și Emil Rengle, până nu demult prieteni. Aceștia din urmă au avut neînțelegeri când Laura a vrut să îi dea mâncare și lui CRBL:

"Mi-e dor să mai câștige Survivor o femeie. Mi-ar plăcea o femeie de la Faimoși sau Războinici. (...) E un pic mai dificil pentru femei acolo.(...) Mi se pare ciudat că Rengle și Laura au ajuns aici. (...) Mi se pare că el îi vorbește ei foarte manipulator, tu intri în TURBO, tu nu știi ce vorbești! Eu cred că de asta a și plâns!"

 
Adelina Damian a fost în echipa Războinicilor, are 29 de ani, provine din Galați și este antreprenor, interpret și compozitor. A debutat alături de băieții de la Akcent, Mihai și Sorin, alături de care a susținut o serie de concerte în Asia și Nordul Africii. 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 

INSTAGRAM: EMIL RENGLEADELINA DAMIAN 

VEZI ȘI VIDEO: 

ProTv susține campania Crucea Roșie pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina:

RO76BRDE410SV07590484100 (Ron)

EURO-RO12BRDE410SV31714694100

USD-RO88BRDE410SV36413794100

Puteți dona pe site-ul Crucea Roșie 


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies