Andreea Tonciu: "Vrei să îți zic eu de ce Rengle e și el acum împotriva lui TJ? Că poate nu a acceptat avansurile lui"

Andreea Tonciu: Vrei să îți zic eu de ce Rengle e și el acum împotriva lui TJ? Că poate nu a acceptat avansurile lui
Citeste mai mult despre: Andreea Tonciu, Survivor, Survivor Extrashow,
Data publicarii: 01 Februarie 2022
Data actualizare: 01 Februarie 2022
Andreea Tonciu a plecat de la Survivor, dar a ajuns la...Survivor ExtraShow. 

La emisiunea difuzată pe VOYO imediat după terminarea Survivor pe TV, Tonciu...s-a dezlănțuit. Astfel, a comentat inclusiv nominalizările cele mai recente de la Survivor. Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate și i-a nominalizat pe TJ MIles, Robert Niță și Radu Itu pentru eliminare, iar Tonciu are opiniile ei legate în special de TJ Miles. Deși nu are o simpatie deosebită pentru acesta din urmă și spune că îl consideră interesat doar să devină celebru și să cucerească femei, crede că a fost nominalizat pentru că reprezintă o amenințate, dar și din motive...personale:

"Regele junglei, Emil Rengle, își dă și el cu părerea!(...) Ei încearcă să îi de afară pe cei mai buni, pe cei mai iubiți(...) Eu vreau să îi demasc pe toți (...) Vor să îl dea afară pe TJ că e iubit de public. (...) Rengle e foarte îmbârligător, din cauza lui nu vor avea Faimoșii o echipă, decât dacă se schimbă."

"Vrei să îți zic eu de ce Rengle e și el acum împotriva lui TJ? Că poate nu a acceptat avansurile, de aia! Avansuri de a vorbi (râde). Era foarte liber în exprimare și vorbea numai despre sex. "Plină de vervă, Tonciu a subliniat:

"Nu am putut să rezist cu animalele alea de acolo, erau animale și mai erau și unele mai mari, de asta m-am întors(...) Am zis să fiu doamnă până la capăt, dar nu ai nu cine(...) Sora ta e obișnuită cu hate-ul (ura n.a.), eu sunt Tonciu, ca mine nu e alta în luma asta, să nu se înțeleagă că mă laud(...) Să vezi cum zboară ei, ca micii pe grătar, când le faci vânt! " 
 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 


FOTO: Instagram Andreea Tonciu

I
nstagram TJ MILES

Instagram Emil Rengle 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies