Andrei Stoica: "De câștigat Zmărăndescu nu va câștiga, că e bătrân"

Andrei Stoica: De câștigat Zmărăndescu nu va câștiga, că e bătrân
Citeste mai mult despre: Survivor, Andrei Stoica, Catalin Zmarandescu,
Data publicarii: 08 Februarie 2022
Data actualizare: 08 Februarie 2022
Andrei Stoica a venit invitat la Survivor ExtraShow și a vorbit despre show și despre șansele fiecăruia de a câștiga.
Opinia care a surprins e legată de Cătălin Zmărăndescu, despre care spune că îl cunoaște destul de bine pentru că "eu la el la sală am început cumva sportul."


 
Andrei afirmă sigur pe el:

"De câștigat Zmărăndescu nu va câștiga, că e bătrân. Nu îl ajută nici vârsta, nici calitățile fizice, are 100 și ceva de kilograme. Sunt convins că nu va câștiga. Adică ar fi o mare surpriză pentru mine. (...) E clar că nu sunt un grup "Faimoșii", nu e cineva să îi închege și aici aveam pretenții de la Cătălin."Și Emy Alupei, fostă concurentă Survior, a pus în discuție vârsta lui Zmărăndescu:

"Zmărăndescu e un mentor, el ar trebui să facă pace între coechipieri, eu așa zic, e cel mai bătrân de acolo, ar trebui să fie un maestru. (...) Trebuie să fii umil, frate!" 
 
Andrei Cătălin Stoica este un kickboxer român și campion mondial SUPERKOMBAT la categoria super-cruiser încă din 2013. A fost declarat "Luptătorul anului 2014" în România de către Clubul Sportiv Al Jurnaliștilor.

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 


FOTO: CATALIN ZMARANDESCU INSTAGRAM

            ANDREI STOICA INSTAGRAM


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies