Angela Forero a fost eliminată din motive medicale! Survivor România, lider absolut de audiență

Angela Forero a fost eliminată din motive medicale! Survivor România, lider absolut de audiență
Citeste mai mult despre: Angela Forero, eliminata,
Data publicarii: 07 Februarie 2022
Data actualizare: 07 Februarie 2022
Este fără doar și poate cea mai grea provocare pe care au acceptat-o, iar fiecare săptămână îi scoate pe concurenți din zona de confort și le arată cât de mult își pot depăși limitele. Aseară, Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru o recompensă mult visată: mâncare! Rezultatul? Un meci frumos, încheiat cu urale și cântece de bucurie. 

Deși până acum confruntările au fost destul de echilibrate, lupta de ieri a arătat că în ciuda neînțelegerilor pe care le au în tabără, Faimoșii luptă ca o echipă în timpul probelor. Astfel, jocul a fost câștigat cu 10 la 4, iar concurenții s-au bucurat de gustările cu ton puse la bătaie. Singurul care nu a putut profita a fost Cătălin Zmărăndescu care a trebuit să respecte pedeapsa primită în urma tensiunilor apărute săptămâna trecută contra celor din echipa Războinicilor. 

Ce a urmat a fost o mare surpriză pentru ambele echipe. Chemați de Daniel Pavel într-un consiliu de urgență, aceștia au aflat că Angela Forero nu mai poate continua competiția din cauza accidentării suferite. 

”Până acum, deja mă consider o supraviețuitoare pentru că am stat în acele condiții, în ciuda leziunii. Îmi pare foarte rău că din cauza unei accidentări trebuie să plec, aș fi vrut să lupt. Din păcate, am avut prea puțin timp să-mi demonstrez mie și colegilor mei că pot”, a declarat cu lacrimi în ochi Angela înainte de a-și lua la revedere de la ceilalți membri ai tribului Războinicilor. 

Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.5 puncte de rating și 27.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.8 puncte de audiență și 12.3% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți, iar în minutul de aur, la ora 21:55, peste 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

De la 20:30, lupta continuă! Miza este imensă: asigurarea locului în competiție. Cine va câștiga imunitatea și cine va ajunge la Consiliul de eliminare, aflăm curând, pe PRO TV!

Și în această seară, după finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor Survivor: Extrashow! 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO, o seară în care fiecare dintre concurenți va da tot ce are mai bun pentru a nu se teme de eliminare! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies