Aseară, victoriile s-au împărțit între Faimoși și Războinici! Ediția a fost lider absolut de audiență

Aseară, victoriile s-au împărțit între Faimoși și Războinici! Ediția a fost lider absolut de audiență
Citeste mai mult despre: Survivor, audienta,
Data publicarii: 14 Februarie 2022
Data actualizare: 14 Februarie 2022
Gândul că ai noi colegi de echipă te poate face să zâmbești că primești mai multă forță sau te poate face să realizezi că nu știi niciodată ce surprize te așteaptă în această competiție.  

Aseară, Faimoșii și Războinicii au înțeles că trebuie să se adapteze, să accepte noi curajoși în echipă și să o ia de la capăt pentru fiecare probă la care sunt supuși. 

Marian Drăgulescu și Natalia Duminică s-au alăturat echipei Faimoșilor, în timp ce Doru Răduță și Oana Ciocan fac, de acum, parte din tribul Războinicilor. Cei patru sunt extrem de motivați să demonstreze că merită să facă parte din cel mai puternic show și au intrat direct în probele dificile din Survivor România. 

Cele două probe ale serii au avut ca miză... mâncarea! Dacă la primul joc, cel de recompensă, Războinicii au reușit o victorie convingătoare cu 10 la 6, la cel de-al doilea, un amuzant quiz, Faimoșii s-au impus cu 5 la 1. Astfel, membrii ambelor triburi au putut încheia ziua cu stomacul puțin mai plin și cu liniștea că următoarea probă îi va găsi mai bine pe fiecare dintre ei. 

Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 22:59. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.3 puncte de rating și 24.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.4 puncte de audiență și 16.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de românii au fost cu ochii pe Survivor România, iar în minutul de aur, la ora 20:47, peste 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Jocul merge mai departe cu o nouă seară electrizantă! De la 20:30, pe PRO TV, cele două triburi vor lupta pentru cea mai importantă miză: rămânerea în competiție. Cine va câștiga și cine va face nominalizări pentru eliminare, aflăm în doar câteva ore. 

Și în această seară, după finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor Survivor: Extrashow! Două foste concurente îi vor fi alături câștigătorului sezonului trecut!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO, o seară în care imunitatea scoate tot ce este mai bun din concurenți!  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies