Cine este CRBL, concurent în echipa Faimoșilor la SURVIVOR România 2022

Cine este CRBL, concurent în echipa Faimoșilor la SURVIVOR România 2022
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 14 Decembrie 2021
Data actualizare: 14 Decembrie 2021

Survivor, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea, revine curând la PRO TV! Printre concurenții care au acceptat să participe la show-ul fenomen global se numără și CRBL. 

Eduard Mihail Andreianu (43 de ani), cunoscut sub numele de scenă CRBL, este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. 

Cântăreț și dansator, CRBL a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. 

CRBL este căsătorit cu coregrafa Elena Vascu din 2008. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Alessia Ecaterina, în vârstă de 11 ani. 

În anul 2020, artistul s-a mutat în Spania cu familia sa. Deși îi place viața de acolo, artistul mărturisește că îi este dor de România. Consideră însă că Marbella, regiunea din Spania în care locuiește, este locul căruia îi poate spune „acasă, acum”.

„Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că BLOCKCHAIN e de viitor”, a declarat CRBL recent în emisiunea Vorbește lumea. 

Acum o să-l vedem pe artist într-o postură inedită la Survivor, acolo unde face parte din echipa Faimoșilor.

EI SUNT TOȚI CEI 12 FAIMOȘI DE LA SURVIVOR ROMÂNIA 2022
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies