Cine este Otilia Bilionera, concurentă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2022

Cine este Otilia Bilionera, concurentă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2022
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Decembrie 2021
Data actualizare: 14 Decembrie 2021

Otilia Bilionera (29 de ani) este unul dintre concurenții Survivor România 2022. Cântăreață de muzică dance, reggaetton și latino, Otilia a devenit celebră în 2014 atunci când a lansat hitul „Bilionera”. 

Fostă concurentă la Ferma. Un nou început, Otilia Bilionera își încearcă norocul la Survivor România, în echipa Faimoșilor. Artista se descrie ca o luptătoare, punctuală, serioasă și ambițioasă, lucru dovedit în cariera ei muzicală. 

Până la succesul înregistrat cu Bilionera, Otilia a fost refuzată de mai multe case de discuri. În prezent, hitul ei are peste 500 de milioane de vizualizări pe contul oficial de YouTube.

Succesul său a avut și ecouri internaționale, artista fiind recompensată cu mai multe premii: „Best Balkan Artist” - 2017, la Bama Music Awards din Hamburg, „Best Balkan Artist” - 2018, la Biaf Beirut, „Best Balkan Artist”  -  2018, Golden Panther Awards din New York, „Hayat newspaper, cea mai cunoscută artistă româncă în Turcia” (2015), „Best Balkan Artist” - 2018, En Moda Magazine Cyprus.

Vezi AICI primii 12 concurenți Survivor România 2022!

În 2018, Otilia a jucat în filmul Deniz ve Günes, unde a avut chiar rolul ei, de artist internațional. Filmul a rulat în cinematografele din Turcia și poate fi văzut și pe diferite platforme online.

Otilia Bilionera este căsătorită cu un tânăr de origine arabă pe nume Hamude, care deține o șaormărie în Capitală.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies