Cine este Radu Itu, concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România 2022

Cine este Radu Itu, concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România 2022
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Decembrie 2021
Data actualizare: 14 Decembrie 2021

Radu Itu (29 de ani) face parte din echipa Faimoșilor a show-ului fenomen Survivor România 2022. De profesie pălărier, Radu Itu este fondator al brandului „The Wild Hatter” (Pălărierul Sălbatic).

Radu Itu a participat la show-ul Ninja Warrior, în 2018, deci s-ar putea să-l știți de acolo. Mereu în căutare de aventură, tânărul s-a îndrăgostit de pălării în timpul unei vacanțe în Bali. 

Acolo a cunoscut un proprietar de magazin de pălării, care i-a dat primele sfaturi pentru a intra în afaceri. Însă, până să ajungă aici, a învățat meserie de la cel mai vechi meșter pălărier din București. 

În 2018, Radu Itu și-a lansat propriul brand, The Wild Hatter, unde este și director de creație. Sub acest brand, Radu Itu creează pălării handmade cu o identitate puternică, pentru că fiecare pălărie este diferită. 

Vezi AICI primii 12 concurenți Survivor România 2022!

Înainte de a intra în afaceri cu pălării, concurentul de la Survivor România a fost antrenor de fitness și model. Printre pasiunile sale se numără fotografia, bungee jumping, motocicletele și ieșirile în natură.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies