"Cine poate să fie agarici în această competiție dacă nu Emil Rengle?"Ce vedetă "Faimoasă" spune asta?

Cine poate să fie agarici în această competiție dacă nu Emil Rengle? Ce vedetă Faimoasă spune asta?
Data publicarii: 22 Februarie 2022
Data actualizare: 22 Februarie 2022
Emil Rengle a supărat deja mulți concurenți la Survivor și chiar și pe unii dintre  telespectatori, dar cea mai nervoasă este Andreea Tonciu.
Deși a ieșit de ceva vreme din competiție, Andreea Tonciu e ca o furtună când vine vorba de Emil Rengle. La SurvivorExtraShow, aceasta s-a dezlănțit pe tot parcursul emisiunii. Făcea ce făcea Andreea, zicea ce zicea, și tot la la Renglea ajungea:
 
"Cine poate să fie agarici în această competiție dacă nu Regele Junglei, în ghilimele, dansatorul pe 20, Rengle? (...)
(...) Rengle nu știu pe cine vrea sa imite, nu știu ce vrea să facă, are un comportament oribil(...) Nu vreau să mai vorbesc despre maimuțoiul acesta(...) teatru ieftin, vrăjeală ieftină are domnul Rengle, nu îmi place absolut deloc caracterul lui(...) suferă, pe ce suferă? pe tocurile alea?(...) de ce să nu plece el acasă? (...) când îl văd pe el, îmi vine să sparg televozorul. "
Rengle are 31 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi coregrafi din România şi este câştigător în al optulea sezon Românii au talent, cu un număr de dans pe tocuri. El este, de altfel, primul dansator din istoria emisiunii care a câştigat marele premiu.

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 


VEZI ȘI VIDEO:
FOTO: EMIL RENGLE INSTAGRAM 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies