Consiliul de urgență, duminică seară, la Survivor România! ”Unul dintre voi va părăsi competiția”

Consiliul de urgență, duminică seară, la Survivor România! Unul dintre voi va părăsi competiția
Citeste mai mult despre: consiliul de urgenta, Survivor,
Data publicarii: 06 Februarie 2022
Data actualizare: 06 Februarie 2022
Lipsa hranei a început să-și spună cuvântul, confruntările dificile au început să îi facă tot mai competitivi, iar eliminările să le amintească că la finalul competiției o singură persoană va câștiga marele premiu! Este cea mai mare provocare pe care o puteau accepta și este Survivor România. 

Astăzi, de la 20:00, începe cea de-a patra săptămână a show-ului fenomen! 

După ce au trecut printr-o nouă eliminare, dar și printr-o serie de discuții extrem de conflictuale, Faimoșii vor continua tensiunile pe insulă. ”Și-n Consiliu și după... s-au spus multe”, declară CRBL. Vor reușii membrii echipei să depășească toate aceste impedimente și să-și revină înainte de luptă? 

Nici în tabăra Războinicilor nu va fi liniște după ce Alexandra și Ana au aflat că la prima recompensă câștigată, nu se vor putea bucura de ea, ca urmare a reacțiilor avute în timpul conflicului cu Zmărăndescu. Ce vor spune ele și ce vor crede ceilalți colegi, aflăm diseară. 

Lupta pentru recompensă va aduce cele două echipe în fața unei probe extrem de importante care va avea ca potențial câștig o masă mult dorită. Despre ce este vorba și cine va reuși să obțină victoria, vedem de la 20:00. 

Seara se va încheia dramatic, printr-un Consiliu de urgență. ”Unul dintre voi va părăsi competiția”, va spune Daniel Pavel, stârnind panica în jurul triburilor. Ce echipă își va mai pierde un membru, dar și ce alte lucruri se vor mai discuta la Consiliu, descoperim curând. 

Săptămâna Survivor continuă, după finalul emisiunii, pe VOYO, cu o nouă ediție a Survivor:Extrashow, prezentat de Zanni.  

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV o ediție incendiară a show-ului care a scris istorie! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies