Emanuel Neagu, fost concurent Survivor din sezoanele trecute: "Sezonul acesta e despre vedetisme"

Emanuel Neagu, fost concurent Survivor din sezoanele trecute: Sezonul acesta e despre vedetisme
Data publicarii: 28 Martie 2022
Data actualizare: 28 Martie 2022
În cea mai recentă ediție Survivor ExtraShow, Emanuel Neagu, fost concurent Survivor, a venit să comenteze actualul sezon.
Emanuel a declarat tranșant legat de modul în care se desfășoară lucrurile în acest sezon:

"Sezonul acesta, mai mult decât alt sezon, e despre vedetisme. Oamenii ăia s-au dus cu gândul că se văd la televizor. Asta văd eu la ei." Emanuel  ascunde o poveste grea. Are 25 de ani și este dansator profesionist, este originar din Cocorăștii Colț, județul Prahova, dar locuiește în București. Tânărul a încercat toate sporturile și marea lui pasiune este dansul, care i-a devenit profesie.Emanuel și fratele lui geamăn au avut o copilărie plină de lipsuri. De multe ori acesta din urmă cumpăra mâncare ”pe caiet” și tatăl lui plătea când lua salariul. Alteori nu aveau deloc alimente, din păcate. Pentru Emanuel, salvarea a fost dansul. 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 


VEZI ȘI VIDEO:
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies