Laura Giurcanu a fost eliminată din competiția Survivor România: "A fost experiența vieții mele!"

Laura Giurcanu a fost eliminată din competiția Survivor România: A fost experiența vieții mele!
Citeste mai mult despre: Survivor Romania 2022, Laura Giurcanu,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 06 Aprilie 2022
Data actualizare: 06 Aprilie 2022
Aproape trei luni au trecut de la fluierul de start dat de Daniel Pavel pe plaja din Republica Dominicană. Rând pe rând, concurenții au părăsit competiția, în timp ce alții au intrat și au descoperit ce înseamnă provocarea oferită de cel mai dur sezon Survivor România! 

Chiar dacă fiecare săptămână le-a adus probe noi, membrii celor două triburi au învățat să se adapteze și să aducă puncte, realizând că fără acestea vor avea lipsuri și mai mari sau vor pleca acasă. 

Aseară, lupta s-a dat pentru una dintre cele mai importante mize de până la acest moment: mesaje video de la familie. Cu lacrimi în ochi și speranța în suflet, așa a început proba. Rezultatul a fost cel care a dominat întreaga săptămână: Războinicii au învins, așa că au avut ocazia să primească încurajări de la cei care îi poartă în inimă în fiecare zi și minut. 

Ceea ce a urmat a fost opusul unei seri frumoase pentru cealaltă echipă! Faimoșii s-au văzut nevoiți să mai piardă un membru al echipei. Iar publicul a decis: competiția s-a încheiat pentru Laura Giurcanu. ”Sunt puțin în șoc! Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este recunoștință, m-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați, mă bucur din inimă că i-am cunoscut. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție și dacă aș pune un cuvânt lângă ea, este recunoștință. Mulțumesc tuturor și universului că m-a adus aici să trăiesc experiența”.  

Ediția care a adus și o nouă eliminare a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:58. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 24.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.4 puncte de audiență și 13.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.5 milioane de români au trăit cot la cot cu Războinicii emoțiile aduse de Recompensa Comunicării, iar în minutul de aur, la ora 21:45, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.

Competiția merge mai departe! Duminică, Faimoșii și Războinicii o iau de la capăt. Noi mize, noi provocări, noi discuții în cadrul echipelor și mai multă acțiune ca niciodată. 

Până la începerea unei noi săptămâni, puteți revedea momentele favorite pe VOYO. Nu uitați că Survivor se vede duminica, de la ora 20:00 și luni și marți, de la 20:30. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies