Laura Giurcanu, despre plecarea lui CRBL: "Mi s-a părut incredibilă reacția lui TJ"

Laura Giurcanu, despre plecarea lui CRBL: Mi s-a părut incredibilă reacția lui TJ
Data publicarii: 19 Aprilie 2022
Data actualizare: 19 Aprilie 2022
Laura Giurcanu a venit din nou la Survivor Extra Show și a comentat emisiunea și mai ales plecarea lui CRBL.
A fost impresionată de modul în care a părăsit competiția acesta, dar a făcut referire și la TJ Miles:

"Mi s-a părut incredbilă reacția lui TJ: am rămas primul băiat de la start! Faptul că pe asta se focusa, mi se pare...CRBL era foarte supărat, iar el..."

Relația dintre Laura și TJ Miles a fost mereu sub lupă. Au fost întâi prieteni, unii au crezut chiar mai mult de atât, apoi amândoi și-au aruncat cuvinte dure, iar TJ Miles chiar a spus despre Laura:
 
“Știu că este o fată toxică, dar am ținut-o așa, controlată, fără să mă enerveze. Acum, a început să mă enerveze și să mă streseze, nu mai am răbdare să fiu prietenul ei."
 
Ieșită din competiție și întrebată de Zanni la Survivor ExtraShow care a fost chiar la final relația lor, Laura a punctat: 

"Nu m-am gândit foarte mult de ce nu m-a îmbrățișat TJ mai emoțional, mai cu o apropiere emoțională. În momentul în care am plecat, noi ne eram indiferenți unul altuia. Nu eram nici certați, nici apropiați. Nu pot să zic că m-a surprins."


 


FOTO: INSTAGRAM LAURA GIURCANU/ INSTAGRAM TJ MILES / CRBL 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies