Mihaela Stan, mai în glumă, mai în serios: "Survivor e o competiție ușoară. Am plecat că am leșinat"

Mihaela Stan, mai în glumă, mai în serios: Survivor e o competiție ușoară. Am plecat că am leșinat
Data publicarii: 20 Aprilie 2022
Data actualizare: 20 Aprilie 2022
După cinci săptămâni în care Mihaela Stan a stat la Survivor, acum a ajuns la Survivor ExtraShow.

Zanni a întâmpinat-o cu zâmbetul pe buze și foarte bine dispus, pentru că abia aștepta să o întrebe de ce, la intrarea în concurs, ea credea că e o competițe ușoară: "Deci nu e ușor? Vreau să lămurim: e o competiție ușoară?"

Mai în glumă, mai în serios, tot cu zâmbetul pe buze, Mihaela a declarat:

"Nu e chiar așa ușor. Dar a fost ușor că am câștigat, am mâncat, ne-am tot plimbat. (...) Este o competiție ușoară! Sunt acasă că s-a întâmplat să leșin și să plec acasă. Mai leșină omul (...) Au făcut colegii mișto de mine că am leșinat mai mult decât Tonciu."

 
Tot la SurvivorExtraShow, Zanni l-a avut invitat pe Bogdan Urucu și amândoi au discutat plecarea Mihaelei. Zanni nu s-a putut abține și a fost ironic la adresa acesteia. A făcut de mai multe ori referire la faptul că Mihaela a intrat în competiție convinsă că e un concurs foarte ușor: 

"Este nostim când vin prea neînfricați, prea lei, prea dați-vă la o parte. (...) Nici nu s-au reconfigurat bine echipele, că a leșinat la traseu."
 
La rândul său, Bogdan Urucu a precizat: 
 
"Uite că a lovit-o, cred că acum nu ar mai spune la fel." 
 
La plecare, Mihaela a recunoscut că e un concurs greu și, emoționată, și-a luat la revedere de la colegii ei. „Nici nu știu cum să încep. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot."
 
FOTO: INSTAGRAM MIHAELA STAN TEAM

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies