Nu rata înscrierea la noul sezon Survivor, show-ul în care nimic nu e imposibil

Nu rata înscrierea la noul sezon Survivor, show-ul în care nimic nu e imposibil
Citeste mai mult despre: Survivor, noul sezon,
Data publicarii: 23 Noiembrie 2021
Data actualizare: 23 Noiembrie 2021
Survivor, formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil, în care concurenții învață să își asigure adăpostul, să își procure mâncarea și apa, pe cont propriu, pe o insulă izolată, se întoarce, curând, la PRO TV! 

De curând, au început înscrierile, iar acestea continuă doar pe survivor.protv.ro.  

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, a spus și care ar trebui să fie primul pas pentru toți cei care visează să facă parte din show: ”Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere. Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo și că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice pe lumea asta”. Despre ce îi așteaptă pe concurenți, prezentatorul spune: ”Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune, reală: alergare, anduranță, determinare, focus. Asta este Survivor: mai vine o zi, mai vine o luptă”. 

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.

Până la revenirea celei mai tari competiții din lume, nu uitați că înscrierile continuă, iar Daniel Pavel îi asigură pe toți cei de acasă că urmează un sezon de excepție: ” Îi asigur pe telespectatorii PRO TV că, alături de echipa de realizare a show-ului, suntem gata de un 3-2-1-Start al unui nou sezon epic de Survivor România”.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies