POZE Cum arată familiile Războinicilor de la Survivor România

POZE Cum arată familiile Războinicilor de la Survivor România
Citeste mai mult despre: razboinici, familie, poze,
Data publicarii: 08 Februarie 2022
Data actualizare: 08 Februarie 2022
Marți seara, la Survivor România, câștigătorii premiului de comunicare au avut parte de o porție bună de emoție.

Astfel, Războinicii, cei care au câștigat traseul, au avut parte de o surpriză de acasă. Fiecare dintre concurenți a primit o poză cu cineva drag. Reacția a fost, inevitabil, aceeași: lacrimi de fericire și emoție. 

Blade a primit o poză cu femeia care, cu doar câteva luni în urmă, i-a devenit soție. Acesta a mărturisit că a fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața lui. 

Relu Pănescu s-a emoționat la vederea imaginii cu el și fetița lui mai mică. ” O iubesc atât de mult, încât mi-am dat demisia dintr-o funcție pentru a-mi crește copilul de la zero până la vârsta de doi ani. Fetele mele sunt comorile mele în viața asta”.

Alex Delea a lăcrimat când și-a văzut selfie-ul cu toată familia. ”Poza asta a făcută chiar înainte de a venit aici. E ultima cină în familie”.

Ștefania a început să plângă când a văzut o poză făcută de ziua ei de naștere, o poză de grup, cu familia și iubitul ei: ”Iubirea mea, mi-e așa de dor de tine!”.

Ionuț Popa a fost doborât de emoție când a văzut poza cu fiul lui. ”Am fost departe de el mai mult timp, 3 sau 4 luni, dar atunci vorbeam pe whatsapp. E totul pentru mine”

Ramona Crăciunescu a primit o poză cu fiul ei, care i-a amintit de tragedia pe care a trăit-o. 

Alex Nedelcu s-a topit de emoție la vederea fiicei sale: ”Mereu am mustrări de conștiință că le-am lăsat singure... Trebuia să stau acasă. Sunt sigur că sunt bine și că, mai târziu, va fi mândră de ce fac aici”.

Elena Matei a primit o poză cu mama ei: ”Mi-a trimis poză cu mami. E greu, mai ales că doar pe ea o mai am. O poză de la majorat”. 

Ana Dobrovie a început să plângă când l-a văzut pe fiul ei, Nathan: ”Te iubește mama mult tare, îi e dor mamei de tine. În fiecare diminaeță mă trezesc cu gândul la tine”. Aceasta a mărturisit că visul ei cel mare este să nu mai plece de lângă el niciodată. 

Alexandra Duli a primit tot o poză cu mama ei: ”Mi-a explodat inima. N-am apreciat o persoană mai mult decât pe ea. Și-am visat-o în fiecare noapte”.


Vedeți, în galeria de mai jos, pozele cu persoanele dragi al Războinicilor. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies