Relu Pănescu: "Nu am fost primit cu căldură. Eu am fost acceptat de nevoie"

Relu Pănescu: Nu am fost primit cu căldură. Eu am fost acceptat de nevoie
Citeste mai mult despre: Survivor, Relu Panesu, Survivor Extrashow,
Data publicarii: 27 Aprilie 2022
Data actualizare: 27 Aprilie 2022
Relu Pănescu a fost eliminat din competiția Survivor România pe 19 aprilie, după numeroase controverse pe care le-a stârnit.
Ajuns în țară, a fost așteptat și răsfățat și de soția sa și de fiica cea mică, dar și de o verișoară stabilită în Germania. Când i-a vorbit lui Zanni despre familie, Relu Pănescu s-a emoționat și ochii i s-au umplut de lacrimi. Cei dragi i-au atras atenția că în timpul show-ului și-a arătat prea mult latura sensibilă și sentimentele, dar a mărturisit că i-ar fi fost imposibil să facă altfel. Relu Pănescu venit la Survivor Extrashow și a discutat cu Zanni despre toate câte a înfruntat în timpul show-ului. A mărturisit că, deși a fost nominalizat în repetate rânduri, a fost surprins că a plecat:
 
„Am venit la tine cu spiritul de Războinic, pentru că mi-a rămas acest spirit până când Dumnezeu va hotărî să stingă lumina. (...) În momentul în care domnul Dan a anunțat că voi părăsi competiția, am fost oarecum surprins. Nu mă așteptam, așa cum a și spus TJ.”
 
A mai mărturisit că a fost dezamăgit de zâmbetul colegilor la plecarea sa, dar că s-a simțit mereu tolerat de grup:
 
"Nu am fost primit cu căldură, ca și ceilalți colegi. Eu am fost acceptat de nevoie."

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:
FOTO: FACEBOOK RELU PĂNESCU
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies