Survivor 2023. Cine este Maria Lungu din echipa Războinicilor

Citeste mai mult despre: Survivor 2023, maria lungu,
Data publicarii: 09 Ianuarie 2023
Data actualizare: 09 Ianuarie 2023
Maria Lungu a acceptat provocarea Survivor și va face parte din tabăra Razboincilor. Cu puțin timp înainte de începerea competiției, concurenta a răspuns la câteva întrebări prin care a dezvăluit care sunt cele mai mari frici ale sale, cu ce provocări crede că se va confrunta în Republica Dominicană, dar și pe ce tactici se bazează pentru a câștiga.

Întrebată ce o motivează în acest concurs, Maria Lungu a răspuns că ea însăși este persoana care se motivează în clipele grele.

"Eu mă motivez. Am învățat să mă controlez, să-mi controlez mintea și psihicul, de mică, de fapt. Pentru că și momentele când cred că totul s-a terminat și nu e bine și e totul nașpa, încerc să mă pun așa pe pat și să-mi amintesc lucrurile care mi s-au întâmplat bune în ultima perioadă."

În ceea ce privește jocul pe care îl va aborda în competiția din Republica Dominicană, Maria a dezvăluit că se bazează pe abilitățile psihologice.

"Eu sunt o strategică înrăită. Așa că cred că jocul psihic o să fie al meu. Cel fizic, la fel, pentru că știți cum e, lucrurile se pot învăța în timp, cel mult o săptămână, două, îmi ia să ajung acolo unde trebuie fizic, însă psihologic e mai greu și aici am un plus."

Vezi ce a răspuns Maria Lungu la celelalte întrebări în materialul video de mai sus:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!