Tigrii au câștigat Jocul de Imunitate! Alexandra, Marian sau Elena – cine va pleca acasă?

Tigrii au câștigat Jocul de Imunitate! Alexandra, Marian sau Elena ndash; cine va pleca acasă?
Citeste mai mult despre: Survivor 2022, divertisment, Survivor,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 26 Aprilie 2022
Data actualizare: 26 Aprilie 2022
O săptămână a Sărbătorii... încărcată de condiții climatice dificile, dar și de faptul că unul dintre Triburi și-a asigurat o noapte de somn într-o vilă în care existau paturi, dușuri și toate elementele care asigură confortul în viața de zi cu zi. 

Cam așa arăta tabloul zilei de ieri în cea mai dură competiție, Survivor România. Însă nimic nu a mai contat când Vulturii și Tigrii au realizat că este momentul din săptămână când luptă pentru locul lor în show.

După una dintre cele mai dificile nopți din cauza ploii extrem de dure, concurenții s-au văzut nevoiți să se remonteze, să-și găsească energia și să intre pe traseu motivați de o afirmație a lui Daniel Pavel de la începutul probei. ”O zi în care performanța face diferența”, le-a zis acesta, iar asta s-a văzut în faptul că triburile au luptat pentru fiecare punct. O nouă ștafetă le-a adus victoria Tigrilor, aceștia așteptând liniștiți Consiliul.

De celalată parte, pentru Vulturi au urmat unele dintre cele mai neașteptate vești, într-un moment în care deja aveau emoțiile la cote înalte. ”Tribul care pierde nu mai dispută imunitatea individuală. Vorbim despre Imunitate Individuală, dar nu este reprezentată de colan, este derivată direct și nemijlocit din performanțele voastre de pe traseu, de mai devreme”, le-a spus Daniel Pavel. Astfel, Alex Delea și Doru Răduță au aflat că au avut cel mai bun timp și că vor face nominalizări. Până la finalul serii, Elena Chiriac, Alexandra Duli și Marian Drăgulescu și-au auzit numele și au ajuns la votul celor de acasă. 

Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 23:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.0 puncte de rating și 23.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.4 puncte de audiență și 10.2% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură Jocul de Imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:55, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV!

Care va fi concurentul din echipa Vulturilor care va fi eliminat? Cine va avea ocazia să vorbească cu persoane dragi și să-și mai liniștească dorul de casă? Sunt întrebări care-și vor găsi răspunsul în această seară, într-o nouă ediție extrem de puternică!

Zanni le aduce celor de acasă, și în această seară, Survivor: Extrashow, pe VOYO, imediat ce se va încheia emisiunea pe TV! De această dată, invitat îi va fi Relu Pănescu, concurentul care a părăsit competiția săptămâna trecută.  

Nu uitați că de la 20:30, pe PRO TV și VOYO, puteți urmări Jocul de Comunicare, dar și Consiliul de Eliminare!  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies