VIDEO Cum se pregătesc FAIMOȘII înainte de SURVIVOR ROMÂNIA 2022

VIDEO Cum se pregătesc FAIMOȘII înainte de SURVIVOR ROMÂNIA 2022
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 05 Ianuarie 2022
Data actualizare: 05 Ianuarie 2022
Au mai rămas doar câteva zile până la debutul Survivor România 2022, care va începe la PRO TV pe 16 ianuarie. Iar unii dintre cei 12 Faimoși au postat deja pe rețelele de socializare filmulețe în care arată cum se pregătesc pentru celebrul show.

@crbl Sa ne antrenem, zic!#crbl #survivor #lol ♬ sunet original - CRBL

Noul an aduce pe televizoarele celor de acasă un reality show care îi va ține cu sufletul la gură și care îi va face să tresară cu fiecare ediție. Din 16 ianuarie, doar pe PRO TV, 24 de concurenți se vor afla la startul noului sezon Survivor România! 

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului declară: „Credeți-mă... nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu”.

Din echipa FAIMOȘILOR fac parte vedete din toate domeniile, precum: artiști care au reușit prin munca lor să spargă barierele locale – Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, sportivi recunoscuți pentru munca și dedicarea lor din domeniu – Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, vedete care au cucerit online-ul – Laura Giurcanu, TJ Miles, dar și cunoscute vedete TV – Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radu Itu (@raduitu)

Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem pe 16 ianaurie 2022, doar pe PRO TV!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies