VIDEO | Ei sunt Războinicii de la Survivor România 2022

VIDEO | Ei sunt Războinicii de la Survivor România 2022
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Decembrie 2021
Data actualizare: 28 Decembrie 2021

16 ianuarie 2022 este data pe care publicul din întreaga țară nu trebuie să o uite: atunci începe cel mai așteptat show al anului – Survivor România!

„Credeți-mă... nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem - în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV”, a spus prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Primii 12 concurenți anunțati au fost cei din echipa FAIMOȘILOR, unde se regăsesc vedete din toate domeniile: artiști care au reușit prin munca lor să spargă barierele locale – Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, sportivi recunoscuți pentru munca și dedicarea lor din domeniu – Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, vedete care au cucerit online-ul – Laura Giurcanu, TJ Miles, dar și cunoscute vedete TV – Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu.

Iar acum, în clipul video de mai jos puteți vedea și cine sunt cei 12 concurenți din echipa RĂZBOINICILOR:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies