Xonia, despre viața în junglă, despre eliminare: "Voiam să câștig și să rămân în finală"

Citeste mai mult despre: Xonia, Survivor, Survivor Extrashow,
Data publicarii: 24 Ianuarie 2022
Data actualizare: 24 Ianuarie 2022
Xonia a fost prima eliminată de la Survivor România pentru că nu a primit suficiente voturi din partea publicului.
Xonia consideră însă că principala responsabilă pentru plecarea ei este Elena Chiriac, cea care a și nominalizat-o:
 
"Aveam același punctaj ca și Elena, am arătat că nu sunt așa paletă la probe. Consider că Elena avea niște motive personale. Echipa mea nu m-a votat. (...) Eu mă vedeam în finală. Eram pornită să stau acolo până la final. (...) Mi-am dorit foarte mult să fiu acolo.(...) Eu nu am putut să fac sport mult timp, am o problemă autoimună, dar nu vreau să o spun, că nu fac paradă din asta, nu vreau să mă fac victimă. Am reluat într-adevăr antrenamentele pentru emisiune. (...) Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje. (...) Eu nu făceam nimic diferit. Nu îmi place să manipulez. Sunt liniștită, sunt un om echilibrat. N-aș fi putut să fac nimic să schimb păreri sau perspective. (...) Voiam să câștig și să rămân în finală.  Dumnezeu așa a vrut, eu am încredere, așa a fost să fie.”


 

Xonia a mai precizat că pentru ea, experiența din Dominicană a fost una frumoasă și că a trecut ușor peste greutăți, deși viața în junglă nu e roz: 

„Eu nu am avut ceva greu. (...) Da, asta era experiența. Nu ai unde să te duci la baie, să te speli. Puțeam toți. Dar nu mai simțeam.(...)  Fetele, în afară de Laura, au avut toate momentele lor de slăbiciune, nu știu dacă acum sunt bine. Bărbații s-au adaptat mai ok."

FOTO: ELENA CHIRIAC INSTAGRAM/ XONIA INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies